Filosofia

filosofia-between

Passio per la Traducció i dedicació al client

Som un equip de professionals de la Traducció i del Dret altament qualificat, amb molts anys d’experiència i passió per la nostra feina.

Apostem per una comunicació estreta i activa entre client i traductor per aclarir qualsevol tipus de dubte o imprevist i aconseguir així l’excel·lència en el nostre resultat final.

Qualitat i Fiabilitat

Between Traducción e Interpretación està al servei d’empreses, particulars, despatxos professionals i institucions publiques, tant nacionals com internacionals, per prestar amb gran qualitat i fiabilitat el seus serveis de traducció i interpretació.

Sabem que una traducció mal feta pot implicar futurs problemes econòmics i jurídics, sobretot en àrees de coneixement especialitzat com el Dret. Per aquest motiu el nostre objectiu és produir traduccions d’excel·lent qualitat, sempre fidels al sentit original i respectant la terminologia i expressions idiomàtiques.

Confidencialitat

Qualsevol informació o document facilitat pel client està protegit i és tractat de forma estrictament confidencial sense que, sota cap concepte, pugui ser difós públicament ni transmès a tercers.

Amb Between Traducción e Interpretación està en bones mans.